9°C
Broken clouds

Denk mee met project Zuiderweg in Schagen

Het woord is aan iedereen die gebruik maakt van de Zuiderweg in Schagen. Tot en met 24 januari is het mogelijk om mee te denken met de inrichting van de Zuiderweg. Waar ervaart u problemen en wat vindt u belangrijk? Gemeente Schagen wil dit graag samen verkennen door een digitale enquête.

Wat is er al gedaan?

Het is bij de gemeente bekend waar onderhoud nodig is. De gemeenteraad sprak eerder over welke rol de Zuiderweg in de toekomst gaat spelen. En er is besloten dat Muggenburg Zuid een eigen aansluiting krijgt op de N245.

Wat gaat er gebeuren?

De inbreng uit de enquête is nodig om te bekijken wat er verbeterd moet worden op de Zuiderweg. Dat doet de gemeente vooraf aan het maken van het ontwerp. Pas als alle uitgangspunten duidelijk zijn gaat de gemeente het voorlopige ontwerp maken. Daarna is er weer de mogelijkheid om te participeren.

Enquête

Doet u mee? De enquête invullen kan via https://samen.schagen.nl/nl-NL/projects/zuiderweg. Het invullen duurt ongeveer 8 minuten. Via Samen Schagen blijft iedereen op de hoogte van het project. Ook kunnen inwoners zich inschrijven voor de nieuwsbrief over Schagen Zuid via https://www.schagen.nl/schagen-zuid.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl