0°C

Zwemvereniging E.Z.V. trainde door tijdens de lockdown

Afgelopen jaar was een bijzonder jaar, ook voor zwemvereniging E.Z.V. Als vereniging hebben zij zich er doorheen gezwommen, in het voorjaar van 2020 toen alle zwembaden dicht gingen, is E.Z.V. doorgegaan in het Streekbos. Elke avond ging een ploeg zwemmers het water in om te trainen. Door de vissterfte moesten ze nog uitwijken naar de Oosterhaven in Enkhuizen waar ze door konden gaan met trainen. In het najaar was het mogelijk om weer een aantal uren zwemmen in ons mooie zwembad het Enkhuizer Zand.

Helaas gaf de tweede golf van corona weer problemen. Op 1 April 2021 was de zwemploeg welkom in zwembad de Wijzend in Zwaag, waar ze tot eind juni 2 x per week een uur mochten trainen.

Vanaf 1 juli was het weer mogelijk om op hun eigen mooie zwemlocatie te zwemmen. Daarnaast trainen ze dit keer door in de zomervakantie, wat normaal niet gebruikelijk is. Als vereniging moeten ze toch zoeken naar trainingsmogelijkheden. Gelukkig hebben zij geen leden verloren door de corona problemen.

Wat ze wel zoeken, is jeugd die in het bezit zijn van zwemdiploma’s. Kijk op de website van de vereniging  www.ezvenkhuizen.nlvoor meer informatie over zwemtrainingen, ook kinderen  en volwassenen met een beperking zijn welkom op de trainingsavonden. De enthousiaste trainers staan klaar om jullie te ontvangen!

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl