14°C
Few clouds

WSW Voetbal

WSW, de voetbalclub uit Wijdenes. Staat voor spelplezier, laagdrempelig, maar ook ambitie om alles eruit te halen wat er voor ons als kleinere club mogelijk is! Met een fanatiek bestuur, trainers/coaches en andere vrijwilligers proberen wij onze leden zo goed mogelijk te faciliteren en het niveau op een hoger plan te krijgen!

Op zondag 13 juni organiseert WSW een open dag voor alle jeugd uit Wijdenes en omstreken die het leuk vindt om met een bal in de weer te zijn. We gaan een leuk programma organiseren en zowel niet-leden als leden zijn van harte welkom.

Dus wil je komend seizoen bij een gezellige dorpsclub met ambitie komen voetballen, kom dan naar onze open dag op 13 juni. Zowel voor jongens als meiden hebben we ruim aanbod. Onze meiden-afdeling bestaat uit meerdere teams in de leeftijd van 12 tot 19 jaar en groeit gestaag. Ze komen niet alleen uit Wijdenes, maar ook uit de omliggende dorpen zoals Schellinkhout, Hem of Venhuizen.

Bij de senioren kun je ook terecht bij WSW; we hebben een seniorenteam, veteranen en vrouwenteam. Lijkt het je leuk om lekker een balletje te trappen en na afloop gezellig nazitten in onze kantine of terras, schroom niet en meld je aan voor komend seizoen, je bent van harte welkom!

Voor meer info over onze club, neem een kijkje op onze site www.wsw-wijdenes.nl of volg ons op Facebook of Instagram

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl