13°C
Clear sky

Weer lid van De Opkomst naar Nederlands kampioenschap biljarten

Nico Weel uit Onderdijk is het gelukt om in Wormerveer de gewestelijke titel te pakken in de derde klas driebanden. Met 12 matchpunten uit 7 partijen wist hij Bets Dekker-Boon van ’t Moddermannetje, die 10 machtpunten haalde, uit Grootebroek achter zich te houden. De andere 6 deelnemers bleven ver achter de deelnemers uit district Westfriesland.

Opmerkelijk is te noemen dat in een paar jaar tijd al een aantal leden van de Onderdijker biljartvereniging zich hebben kunnen plaatsen voor een nationale finale bij zowel een persoonlijk alsmede teamfinale, waarbij dan ook nog de titel gehaald wordt. Deze nationale finale wordt gehouden op 14, 14 en 15 januari 2023 in Maasdam.

Districtsfinale 2e klas libre

Op zaterdag 3 en zondag 4 december wordt er bij biljartvereniging Horna in Hoorn de finale 2e klas libre gespeeld. Op zaterdag begint men om 10 uur, terwijl op zondag om 11.00 uur van acquit wordt gegaan.

De deelnemers zijn; John van ’t Hof van biljartvereniging T3B, Co Morsink Horna, Stanley Smit De Roode Leeuw, Erwin Dijkstra D.O.E.T., Aris van Stipriaan Tokoloco, Jan Peter Stam De Torenschouw, Kees van Meulen Kunstgenot en Jacco Steltenpool van De Torenschouw.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl