0°C

Vijfenveertigste Stede Broecse Fietsvierdaagse: een samenkomst van passie en verkenning

groep

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor de jaarlijkse Stede Broecse Fietsvierdaagse, een evenement dat fietsliefhebbers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus samenbrengt voor vier of vijf dagen vol avontuur en verkenning. Achter de schermen is de commissie druk bezig met de voorbereidingen om ervoor te zorgen dat ook de vijfenveertigste editie van dit evenement een groot succes wordt.

De zomer brengt niet alleen de warme zon en de geur van bloeiende bloemen met zich mee, maar ook de opwinding van het verkennen van nieuwe plaatsen en het genieten van gezonde activiteiten in de buitenlucht. Voor fietsliefhebbers en avonturiers is er geen betere manier om dit te ervaren dan door deel te nemen aan de jaarlijkse Stede Broecse Fietsvierdaagse, een evenement dat niet alleen de schoonheid van de regio viert, maar ook de gemeenschap samenbrengt in een geest van gezelligheid en sportiviteit.

Data en Afstanden

Noteer het in je agenda: de Stede Broecse Fietsvierdaagse vindt plaats van 17 tot en met 21 juni 2024. Tijdens deze vijf dagen kunnen deelnemers kiezen uit drie afstanden: 15 km, 30 km en 60 km. Of je nu een rustige fietstocht wilt maken of op zoek bent naar een stevige uitdaging, er is voor elk wat wils.

Nieuwe Routes en GPS-bestanden

Dit jaar zijn er voor alle drie de afstanden nieuwe routes gemaakt om deelnemers de mooiste plekjes van Stede Broec en omgeving te laten zien. En er is goed nieuws voor de moderne fietser: de GPS-bestanden van deze routes zullen beschikbaar zijn op onze website, zodat deelnemers ze gemakkelijk kunnen downloaden naar hun navigatiesystemen. Voor degenen die de voorkeur geven aan een meer traditionele benadering, zal ook een papieren versie van de routes worden verstrekt.

Start- en Sluittijden

Elke dag begint het avontuur om 15.00 uur en eindigt het om 21.00 uur. Dit geeft deelnemers voldoende tijd om op hun eigen tempo te fietsen en te genieten van de prachtige omgeving. De start van elke dag vindt plaats vanuit de vertrouwde kantine van SAV op Sportpark De Kloet in Grootebroek, waardoor deelnemers een centraal en gemakkelijk herkenbaar punt hebben om samen te komen en zich voor te bereiden op hun fietstocht.

Dus haal je fiets van stal, nodig je vrienden en familie uit en ga voor die vier of vijf dagen vol plezier, avontuur en gezonde beweging. Inschrijfgeld voor niet leden is € 6,00 en tot 13 jaar € 3,00. Wil je een herinnering? Dat is € 3,00 extra. We zien je graag aan de startlijn!

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl