0°C

Vernieuwde plantenactie handbalvereniging Blokker

De plantenactie is het afgelopen jaar een gigantisch succes geweest en dat met jullie hulp. Dit jaar willen wij met de opbrengst van de geraniums weer mooie verbeteringen doorvoeren bij onze handbalvereniging. Wij hopen weer op jullie steun.

We hebben hiervoor een prachtige webshop gelanceerd waar u zelf de kleur, aantallen en uw gegevens kan achterlaten. Vervolgens bieden we zelfs de mogelijkheid om deze vooraf al te betalen! “Onze geraniums staan al jaren bekend van hun goede kwaliteit en het langdurig plezier. Een heel jaar lang!”

Wij bieden de mogelijkheid om vooraf te bestellen. U kunt de geraniums komen halen op ons complex aan de Noorderdracht. Ook bestaat de mogelijkheid om door ons te laten bezorgen bij uw thuis. Doe ons en uzelf een plezier! Bestel uw geraniums bij HV Blokker! 4 stuks voor € 6,00 en 8 stuks voor € 12,00 enzovoorts!

Hoe kunnen de geraniums besteld worden?
De geraniums kunnen middels twee manieren besteld worden: Telefonisch, door het invullen van het papieren formulier en bestellen via de webshop. De opties zijn onderstaand uitgelegd:

Optie 1: Het telefoonnummer dat gebeld kan worden voor het reserveren van de geraniums is 0229 213 147 (graag na 13.00 uur bellen) of per whatsapp op 06-40451414.

Optie 2: Door het bestellen via onze webshop, die te vinden is op onze website www.hvblokker.nl of via de facebookpagina @HandbalHVBlokker.

De bestellingen kunnen doorgegeven worden tot en met 15 april 2023 en de geraniums worden op kunnen op donderdag 20 april bezorgd of afgehaald worden. U kunt ervoor kiezen om gelijk via de webshop te betalen of contant bij op- of afleveren.  

Wij zien uw reserveringen graag tegemoet, indien u er niet uit komt, kunt u altijd bellen, of mailen hvblokker@handbal.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl