0°C

Tennisvereniging De Drieban klaar voor Unishore Workwear Open Drieban toernooi

Van zaterdag 22 juli tot en met zondag 30 juli 2023 staan de poorten van Tennisvereniging De Drieban in Venhuizen open voor het Unishore Workwear Open Drieban toernooi. De club hoopt op veel deelnemers van ander verenigingen. Het belooft weer een mooie week te worden met mooie wedstrijden en veel gezelligheid. 

Wil je meedoen met dit toernooi? Schrijf je dan snel in via mijnknltb.toernooi.nl. De Inschrijving staat open tot en met maandag 10 juli!

Feestavond: De Escalatieploeg!
Ook is er dit jaar weer een feestavond. Vrijdagavond 28 juli belooft een fantastische avond te worden geheel in het thema ‘Ibiza’. Na een spannende wedstrijddag volgt een knallend feest met De Escalatieploeg! Iedereen is welkom!

Nieuwe hoofdsponsor
Voorzitter van TV De Drieban Dennis Koomen heeft er zin in. “We zijn natuurlijk ontzettend blij dat we nu een toernooi hebben met een naam: Unishore Workwear is de nieuwe hoofdsponsor ons toernooi. Dat is geweldig! En het park ligt er weer fantastisch bij dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Ook de vrijwilligers van de toernooicommissie doen er weer alles aan om er van 22 tot en met 30 juli een mooi toernooi van te maken met vele leuke en spannende partijen. Tijdens het toernooi zullen we weer verwend worden met lekkere hapjes uit eigen keuken of van onze zeer gewaardeerde sponsoren. En er is een verloting met leuke prijzen. We zijn er dus klaar voor! Ook als je zelf niet meespeelt, ben je van harte welkom. We hopen op mooi weer en gezellige drukte op het park. Tot in week 30!”

Finaleweekend
Zondag 30 juli worden de finalewedstrijden gespeeld. Op die dag staat voor de vroege vogels vanaf 9.00 uur de koffie klaar met gratis koek voor de eerste 75 bezoekers!

Kom kijken!
Vindt u het leuk om mooie tenniswedstrijden te zien? Kom dan langs bij Tennisvereniging de Drieban, Koggeweg 45C in Hem. Aanvang: maandag t/m donderdag 18.00 uur en zaterdag en zondag 9.00 uur. Zo’n 250 deelnemers zullen de strijd met elkaar aangaan in verschillende categorieën. De moeite waard om hen in actie te zien.

Open Drieban toernooicommissie
Het hele toernooi wordt georganiseerd door de Open Drieban toernooicommissie. Een enthousiaste en gedreven groep die er alles aan doet om het toernooi in goede banen te leiden. Zij zorgen voor een goede begeleiding van de spelers en een goed verloop van alle wedstrijden. 

Iedereen is van harte welkom op het Open Drieban toernooi. Meer informatie op tvdedrieban.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl