15°C
Few clouds

Tennisvereniging De Drieban klaar voor Open Drieban toernooi

HEM 23 t/m 31 juli – Van zaterdag 23 juli tot en met zondag 31 juli staan de poorten van Tennisvereniging De Drieban weer open voor het Open Drieban toernooi. Alweer de 41ste editie. Vindt u het leuk mooie tenniswedstrijden te zien? Kom dan langs bij Tennisvereniging de Drieban, Koggeweg 45C in Hem. Aanvang: maandag tot en met donderdag 18:00 uur en zaterdag en zondag 09:00 uur. Zo’n 250 deelnemers zullen de strijd met elkaar aangaan in verschillende categorieën. De moeite waard om hen in actie te zien.

Vrijwilligers en sponsoren

Voorzitter van TV De Drieban Dennis Koomen heeft er zin in. “Het park ligt er fantastisch bij dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Ook de vrijwilligers van de toernooicommissie doen er weer alles aan om er van 23 tot en met 31 juli een mooi toernooi van te maken met vele leuke en spannende partijen. Tijdens het toernooi zullen we weer verwend worden verse appeltaart en lekkere hapjes uit eigen keuken of van onze zeer gewaardeerde sponsoren. En er is een verloting met leuke prijzen. Ook als je zelf niet meespeelt, ben je van harte welkom. We hopen op mooi weer en gezellige drukte op het park. Tot in week 30!”

Finaleweekend

In het finaleweekend staan er naast spannende tenniswedstrijden ook andere activiteiten gepland. Vrijdag 29 juli is er volop gezelligheid op de feestavond. Iedereen is welkom! Op de finalezaterdag 30 juli staat de BBQ klaar en worden de heerlijkste  hamburgers gebakken. Zondag 31 juli worden de finalewedstrijden gespeeld. Op die dag staat voor de vroege vogels vanaf 09:00 uur de koffie klaar met gratis koek voor de eerste 75 bezoekers!

De Open Drieban toernooicommissie

Arjan, Jeroen, Marjan, Ben, Micheal, Danielle en Kathy vormen de Open Drieban Commissie en zorgen dat het toernooi in goede banen wordt geleid. Het is een enthousiaste en gedreven groep die het toernooi in goede banen leiden. Zij zorgen voor een goede begeleiding van de spelers en dat de wedstrijden goed verlopen. 

Wordt jouw bedrijf onze hoofdsponsor?

De activiteitenkalender van Tennisvereniging De Drieban is het hele seizoen goed gevuld. Dat is natuurlijk mede mogelijk door onze sponsors. Voor het Open Drieban Toernooi zoeken wij nog een hoofdsponsor. Heb je interesse om jouw bedrijfsnaam de komende jaren te verbinden aan ons sportieve en gezellige toernooi! Je bent altijd welkom voor een gesprek met onze sponsorcommissie. Misschien staat jouw naam er volgend jaar bij! Interesse? Stuur een mail naar bestuur@tvdedrieban.nl.

Iedereen is van harte welkom op het Open Drieban toernooi. Meer informatie op www.tvdedrieban.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl