16°C
Broken clouds

Tennissen bij tv De Drieban op open dag

Tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en alle niveaus. Daarnaast is tennis gezond, ontspannend en je kunt het spelen wanneer het jou uitkomt. Maar tennis wordt nóg leuker als je het met elkaar deelt. Daarom organiseert  tennisvereniging De Drieban in Venhuizen op 18 maart een open dag voor volwassen en een Vriendjes en vriendinnetjesdag voor de jeugd.

De jeugdleden van 6 tot en met 16 jaar mogen hun vriendjes, vriendinnetjes, buurkinderen, neefjes en nichtjes meenemen. Ook voor volwassen leden is dit de perfecte gelegenheid om hun liefde voor tennis te delen met al hun vrienden, familie, collega’s en kennissen. En voor niet-leden is het een laagdrempelige en gezellige manier om kennis te maken met tennis en uiteraard met tennisvereniging De Drieban. Niet-leden, jong en oud, kunnen die dag een gratis tennisles volgen!

Programma 18 maart
13.00 – 15.00 uur, inloop vanaf 12.30 uur    Volwassenen
15.00 – 17.15 uur, inloop vanaf 14.30 uur    Kinderen van 6 – 16 jaar

Kom naar het tennispark op Koggeweg 45c in Venhuizen om samen een balletje te slaan. Bezoekers hoeven alleen maar hun sportschoenen aan te trekken – de club zorgt voor rackets en ballen. Meedoen met de gratis tennisles? Meld je dan aan via opendag@tvdedrieban.nl. Het liefst vóór 11 maart.

Wil je alleen informatie? Kom dan langs bij de informatiekraam. Onder het genot van een gratis kopje koffie, thee of limonade geven wij graag uitleg over onze activiteiten, zomertennisles of de Maak kennis met tennis-cursus.

Voor meer informatie over de open dag ga naar tvdedrieban.nl

Foto bijschrift: tvdedrieban.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl