11°C
Broken clouds

Tennisclub Het Grootslag klaar voor de toekomst!

Na zware financiële jaren voor de club, na de reorganisatie waarmee een faillissement is afgewend en dan met daarbovenop 2 jaar corona is TC Het Grootslag onverslaanbaar, ze zijn er nog en hoe?

Het dagelijks bestuur Ilona Broersen (penningmeester) en Nora Kwast (secretaris) (Voorzitter vacature) met rechterhand Miriam Groot van de ledenadministratie is dit Women power. Ze zijn gegaan voor gemak met het oog op de toekomst van minder vrijwilligers, dus zoveel mogelijk automatiseren.

Deze dames hebben er alles aan gedaan om de club weer nieuw elan in te blazen. Verjonging in kantinecommissie, verengingsmanager Roel Neefjes (trainer tennisschool de Kloek) die de verbindende factor is voor trainingen, competitie en daarmee leden behoud, een betaalde functie vanuit vrijwilligersbijdrage.

En wat dacht je van een nieuw toegangshek van Heras Herkwerk, door goede contacten met de stichting van het Grootslag, hebben zij deze gefinancierd. Daarbij vanuit de vereniging een geheel toegangspassen systeem met de KNLTB HS pas. En dan wordt dit prachtige hek ook nog beplakt met het logo, door Bootspat.

Grote complimenten voor de accommodatie-cie. die dit allemaal voorbereid heeft. 100 meter nieuwe verbindingen gelegd. Nieuw straatwerk door Huisman bij de poort namens de stichting.

Pasje ervoor en je kan naar binnen. En als je kantinedienst hebt gaat die deur ook open. HS pas leverancier heeft ons met raad en daad bijgestaan inclusief camerabewaking voor de veiligheid.

Ook bij het weggaan is alles afgesloten, nooit meer een open hek. Het alarm is verder ingesteld door onze huidige leverancier Datel electronics.

Dit scheelt voor de toekomst veel vrijwilligerswerk. Automatisering loont, dit scheelt tijd en mensen. Mensen komen om te tennissen en niet om nog allerlei klussen te doen. Als je niet meer lid bent is je pasje ook niet meer werkzaam.

We hebben vorig jaar de LEDverlichting al aanlaten leggen, dit geeft een enorme besparing met dank aan de Rabobank, Twelve light en Firefly.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl