14°C
Scattered clouds

Team Sportservice West-Friesland (Drechterland)

Samen bewegen betekent: samen plezier maken!

Dat hebben de leerlingen van de Westwijzer uit Westwoud en hun opa en oma zeker ervaren tijdens de opa en oma gymles. De gymles is georganiseerd als promotie voor het project ‘jong en oud samen in beweging’. Dit is een initiatief dat is ontstaan vanuit het sportakkoord ‘Drechterland beweegt’.

Bij het initiatief wordt er eerst gesport bij de lokale vereniging en daarna worden er spelletjes gedaan en een schaakcursus gegeven onder het genot van een hapje en een drankje.

Verder start in september Slimmer West-Friesland. Slimmer is een GLI wat staat voor Gecombineerde Leefstijl Interventie. Je krijgt 2 jaar begeleiding van een diëtist, een fysiotherapeut, (slaap) oefentherapeut en een leefstijlcoach. Het eerste half jaar is intensief, er zijn afspraken bij de diëtist en er is een wekelijkse groepsbijeenkomst om het bewegen/sporten op te pakken.

Team Sportservice sluit aan bij een bijeenkomst om te vertellen wat de beweegmogelijkheden in de omgeving zijn. Zo kun je na de 1e 6 maanden een vorm van beweging doorzetten die je leuk vindt!
Ook geïnteresseerd of meer informatie over de GLI? Neem contact op met Annemiek de Vries: info@diëtistenpraktijktov.nl.

Met sportieve groeten,

Linda Broersen-van den Berg

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl