14°C
Broken clouds

Team Sportservice houdt Scholierenveldloop bij Nova

‘Klaar voor de start? Gooo….!’ Zo zal het startschot klinken woensdag 6 oktober. Dan houden Team Sportservice en atletiekvereniging Nova de jaarlijkse Scholierenveldloop. De veldloop is voor alle kinderen van de basisschool op het terrein aan de Oostwal 33. Deelname is gratis.

“Natuurlijk loopt niet iedereen dezelfde afstand. Dat zou niet eerlijk zijn. De kleintjes rennen de helft van de bovenbouwkinderen”, licht Manon Verblaauw van Team Sportservice toe. “De Scholierenveldloop is een samenwerking met atletiekvereniging in Warmenhuizen/Tuitjenhorn. Maar dat wil niet zeggen dat alleen kinderen uit dat dorp mee mogen doen. Woon je in de buurt en hou je van een sportieve sprintuitdaging, geef je dan ook snel op”, roept de buurtsportcoach alle kinderen uit de omgeving op.

Medaille mee naar huis

De kinderen worden in drie groepen ingedeeld. De groepen 1 en 2 rennen 500 meter, groep 3  loopt 750 meter. “En de oudsten – groep 4 tot en met 8 – kan wel duizend meter rennen dachten wij”, lacht Manon Verblaauw. “Bovendien krijgen de nummers een tot en met drie een medaille na afloop.”

Aanmelden op noordhollandactief.nl

Aanmelden is verplicht en kan heel eenvoudig via de verzamelsite waarop alle activiteiten van Team Sportservice, maar ook andere sportaanbieders hun aanbod op delen. Jongens kunnen zich opgeven via www.noordhollandactief.nl. Meiden kunnen dat hier doen.

Meer weten? Neem contact op met Team Sportservice, Manon Verblaauw: mverblaauw@teamsportservice.nl of bel naar kantoor in Schagen: 0224-214774.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl