6°C
Overcast clouds

Tafeltennissen: Het kan weer bij TTV Stede Broec

Zoals zoveel sportverenigingen, heeft ook Tafeltennisvereniging Stede Broec vanwege de coronamaatregelen zijn deuren lange tijd gedwongen gesloten moeten houden. Na een tafeltennisloze periode, is de accommodatie sinds enkele maanden gelukkig weer geopend voor de leden. En laten we hopen dat dat nu zo kan blijven!

De jeugdtrainingen zijn weer gestart en ook de senioren en recreanten hebben hun eerste trainingsavonden er op zitten. Over enkele weken start de najaarscompetitie weer. Iets waar door veel leden naar uitgekeken wordt, omdat sporten in competitieverband al erg lang geleden is.

Heb jij in de zomer ergens op de camping of in je hotel getafeltennist en smaakte dat naar meer? Iedereen is natuurlijk van harte welkom om een keer te komen kijken hoe tafeltennissen bij TTV Stede Broec is. Voor de jeugd (8-18 jaar) worden meerdere trainingsavonden per week georganiseerd. Ook voor senioren in alle leeftijdscategorieën biedt TTV Stede Broec meerdere keren per week de gelegenheid om te komen tafeltennissen. Ook wordt het binnenkort mogelijk voor niet-leden om tafels in onze zaal per uur te boeken. Zodat iedereen voor een klein bedrag per keer een uurtje lekker kan komen tafeltennissen. Houd hiervoor onze website en andere kanalen in de gaten.

Gedurende het jaar worden tevens diverse toernooien en andere leuke activiteiten voor alle leden georganiseerd. Naast sportief presteren en aandacht voor het ontwikkelen van jeugdspelers, heeft TTV Stede Broec gezelligheid en een goede clubsfeer hoog in het vaandel staan. Kom eens langs in onze prachtige speelzaal aan de Raadhuislaan! Meer informatie over trainingstijden staat op onze nieuwe website www.ttvstedebroec.nl.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl