0°C

Start bij TAS’82

TAS’82

TAS’82 daagt jou uit! Durf jij met ons te trainen voor een echte 5 of 10 kilometer bij de Schagen City run? Of je nu een uitsteller, een twijfelaar, een starter, een fun loper, een af en toe loper of een ‘ik wil het wel een keer proberen’ loper bent, nu is het moment om ervoor te gaan. Ga samen met onze trainers Tonny en Monique de uitdaging aan!

Op zaterdagochtend 2 maart zetten we bij ons op de atletiekbaan samen de eerste stap. In een speciaal startersprogramma bouwen we je conditie in 10 weken rustig op, zodat de kans op blessures minimaal is. 

Naast de groepstraining op de zaterdagochtend kun je op dinsdag- en donderdagavond op de baan terecht om je ‘huiswerk’ te doen.

Elke training begint met rustig inlopen en oefeningen die gericht zijn op het verbeteren van je houding en loopstijl. Na afloop van de training wordt er onder het genot van een kopje thee nagepraat.

In de Schagen City run zet je de kroon op jouw werk en loop je de 5 of 10 kilometer!

De kosten van dit Start bij TAS’82 programma bedragen €75,00. Jouw inschrijving voor de Schagen City run is hierbij inbegrepen. Aanmelden voor het Start bij TAS’82 programma kan tot 1 maart a.s. via ledenadmin@ledenadmintas82.nl  Vermeld daarbij je naam, adres, geboortedatum en eventueel je telefoonnummer.

Heb je nog vragen? Bel dan met Monique op 06-17 13 12 74.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl