18°C
Clear sky

Sporter van de maand: Maahir Ahmed uit Enkhuizen

Maahir Ahmed (18) is bij Special Gym sporter van de maand mei 2022 geworden. Maahir is geboren in Somalië. Altijd blij en vrolijk, behulpzaam, een familiemens, danst graag en houdt van warm weer met veel zon. Hij gaat drie dagen per week met heel veel plezier naar zijn school (vso De Stormvogel). Ook op zijn stageplek heeft hij het reuze naar zijn zin.

Maahir heeft één heel grote wens en dat is op vakantie naar Somalië. Hij heeft Vek-Wik gelukkig beloofd, dat mocht deze reis er ooit van komen, hij zeker terugkomt.

Hij sport nu ongeveer 2 jaar bij Vek-Wik. Zijn specialiteit is hardlopen. Deze atleet is niet snel, nee hij is razend snel en de gymzaal is bijna te klein voor hem! En mochten marathonlopers nog wel eens moeilijk kijken, Maahir blijft altijd lachen, hoe sneller hij gaat, hoe groter de smile op zijn gezicht.

Opvallend is dat steeds meer sportievelingen uit Enkhuizen, Stede Broec, Drechterland en Medemblik zich aansluiten bij Special Gym. De groep bestaat nu uit 15 leden. Een mooi resultaat, dit unieke sportgebeuren in West-Friesland.

Er wordt elke maandag van 19:00 tot 20:00 uur gesport in de gymzaal van De Bonte Veer, Wielewaal 1 in Enkhuizen. Kom ook eens kijken! Sporten en plezier maken. Allerlei takken van sport en spelvormen worden met op de achtergrond leuke muziek beoefend. Niet op wedstrijdniveau, het plezier staat voorop.

De eerste twee proeflessen zijn gratis. Een ieder is van harte welkom!

Voor meer informatie: Hans de Vries, voorzitter@vekwik.nl / 06 – 83 20 52 70

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl