13°C
Drizzle

Sporter van de maand – Gerhard van der Meulen uit Enkhuizen

Gerhard (26) mag een maand lang naast de kerstboom de vlag van Vek-Wik laten wapperen. Hij is sporter van de maand december geworden. Een knappe prestatie! Elke les komt hij, vergezeld met Yannick, goed gemutst en met een dikke glimlach naar de gymzaal. Steeds meer gaat Gerard aan alle onderdelen van het sporten mee doen. De gezamenlijke spellen zijn favoriet, maar sinds kort waagt hij zich ook aan het balwerpen en fitness- en buikspieroefeningen.

Hij is een echte grappenmaker en al is de grap nog zo slecht, je moet er bij hem toch om lachen.

Gerhard is geboren in Bovenkarspel en woont sinds de zomer van dit jaar in een appartement van Leekerweide aan de Kwartellaan in Enkhuizen. Het bevalt hem daar goed. Wat wil je, want nog meer sportievelingen van Vek-Wik wonen hier. Hij werkt bij Karwei en in zijn vrije tijd houdt hij van het bezoeken van pretparken (o.a., Sprookjeswonderland), sporten, zwemmen, wandelen en uit eten gaan.

Hij verzamelt sleutelkoorden. Dit lijkt op een oproep!

Er wordt elke maandag van 19.00 tot 20.00 uur gesport in de gymzaal van De Bonte Veer, Wielewaal 1 in Enkhuizen.

Bij Special Gym worden diverse sporten en spellen vol enthousiasme en plezier gedaan. Basketbal, bal gooien, hockey, apenkooien, fitness oefeningen, hardlopen, oefeningen met de gymringen, etc. Niets moet, (bijna) alles mag. Iedereen sport op zijn/haar eigen niveau. Tijdens elke les worden er als het even kan nieuwe uitdagingen aangegaan.

Steeds meer sportievelingen uit Enkhuizen, Stede Broec, Drechterland en Medemblik sluiten zich aan bij Special Gym. De groep bestaat nu uit 16 leden. De groep Special Gym wordt inmiddels behoorlijk groot. Er wordt overwogen een tweede les uur in het leven te roepen op de woensdagmiddag van 16.45 tot 17.45 uur.

Een ieder uit West-Friesland kan zich bij Vek-Wik aanmelden voor deze unieke tak van sport. Vek-Wik geeft ook nog lesuren voor mensen met een fysieke en/of visuele beperking. Kom ook eens kijken! Sporten en plezier maken! De eerste twee proeflessen zijn gratis. Iedereen is van harte welkom!

Voor meer informatie: Hans de Vries, sportmetbeperking@vekwik.nl / 06 – 83 20 52 70

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl