6°C
Overcast clouds

Sporter van de maand – Andrea van der Meer uit Grootebroek

Andrea (54) mag als eerste in het nieuwe jaar de vlag van gymnastiekvereniging Vek-Wik een maand lang laten wapperen bij haar thuis. Zij is sporter van de maand januari geworden. Een knappe prestatie!

Andrea is nog niet zo lang lid van de Special Gym groep bij Vek-Wik, maar doet het al erg goed. Niet zo vreemd, want ze is een sportvrouw in hart en nieren. Eerder was zij ook met voetballen, handballen en tennissen een topper.

Iedereen bij Vek-Wik mag haar graag want ze doet met alles vol enthousiasme mee. En altijd met een heerlijke glimlach op haar gezicht.

Naast het sporten heeft Andrea ook nog andere hobby’s. Ze luistert graag naar muziek. Andre Rieu, Frans Bauer, Jan Smit en de 3 j’s zijn haar favorieten. Nick en Simon vindt ze maar niets. Wellicht is dit de reden dat deze nu uit elkaar zijn. Ook kijkt Andrea graag naar films.

Andrea is van oorsprong Amsterdamse, op 9 jarige leeftijd verhuisd naar Bovenkarspel en woont nu al weer enkele jaren thuis in Grootebroek.

Overdag naar de dagbesteding Het Gilde in Bovenkarspel. Daar heeft ze het reuze naar haar zin. Heerlijk creatief bezig zijn. Ze kan o.a. heel mooie kaarsen maken.

Er wordt elke maandag van 19.00 tot 20.00 uur gesport in de gymzaal van De Bonte Veer, Wielewaal 1 in Enkhuizen. Sinds kort is er een extra uur Special Gym (sporten met een verstandelijke beperking) op de woensdagmiddag van 16.45 tot 17.45 uur. Kom ook eens kijken! Als je wilt, mag je ook direct meedoen. Sporten en plezier maken. Wat wil je nog meer?

De eerste twee proeflessen zijn gratis. Iedereen (alle leeftijden) is van harte welkom!

Bij Special Gym worden diverse sporten en spellen vol enthousiasme en plezier gedaan. Basketbal, bal gooien, dansen, hockey, apenkooien, boksen, fitness oefeningen, hardlopen, oefeningen met de gymringen, etc. Niets moet, (bijna) alles mag. Iedereen sport op zijn/haar eigen niveau. Tijdens elke les worden er als het even kan nieuwe uitdagingen aangegaan.

Steeds meer sportievelingen uit Enkhuizen, Stede Broec, Drechterland en Medemblik sluiten zich aan bij Special Gym. Iedereen uit West-Friesland kan zich bij Vek-Wik aanmelden voor deze unieke tak van sport.

Vek-Wik geeft ook nog op de woensdagmiddag lesuren voor mensen met een fysieke en/of visuele beperking.

Voor meer informatie: Hans de Vries, sportmetbeperking@vekwik.nl / 06 – 83 20 52 70

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl