13°C
Clear sky

Scholierentoernooi

Heb je het al gehoord of gezien?? Tafeltennisvereniging DOKO uit ’t Zand organiseert ook dit jaar weer het Scholierentoernooi voor alle kinderen van de basisschool van 6 jaar en ouder!! Ook jij mag hieraan meedoen! Tijdens deze dag kun je wedstrijdjes spelen. Kun je niet zo goed tafeltennissen? Dat maakt niets uit! Het is juist leuk en leerzaam om mee te doen en je bent van harte welkom!

Het toernooi wordt op woensdag 27 december 2023 gehouden in de gymzaal naast de Multitreffer in ‘t Zand. Het toernooi begint om 13.30 uur en de zaal gaat om 13.00 uur open. Het duurt ongeveer twee uur. 

Voor elke deelnemer is er een herinnering. Bovendien zal er in elke poule nog een beker zijn. Dit alles kost je slechts € 2,=. Dit bedrag graag gepast naar het toernooi meenemen.

Op de dinsdagen 12 en 19 december mogen alle deelnemers aan het toernooi komen oefenen voor het toernooi. De training is van 18.45 tot 19.45 uur in de gymzaal bij de Multitreffer. We hebben in de zaal batjes, maar heb je er één, neem deze dan mee want we hebben er niet zoveel en je eigen batje speelt altijd fijner.

Tijdens het toernooi worden de wedstrijden op tijd gespeeld. Dat betekent dat alle wedstrijden even lang duren en dat je van tevoren precies weet hoe laat je moet spelen. Voor de kerstvakantie krijg je jouw wedstrijdschema te horen. Als je je e-mailadres opgeeft, kunnen we je dit digitaal versturen!

Ook dit jaar is ervoor gekozen om alle wedstrijden te laten spelen op 1 dagdeel. Om dit te kunnen laten slagen, hebben we opnieuw de inzet van veel helpers nodig. Dit betekent dat per deelnemend gezin tenminste 1 helper nodig is. De namen van je helpers kun je invullen op het formulier. Denk bijvoorbeeld aan (groot)ouders en/of broers en zussen en/of ooms en tantes om te komen helpen. 

Je kunt je opgeven door zo snel mogelijk maar in ieder geval vóór 16 december 2023 onderstaande gegevens in een e-mail te versturen naar bestuur@doko.nl. Als je vragen hebt, kun je deze ook mailen naar dit adres.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl