0°C

Salsa dansen en yoga voor actieve 50-plussers in Schagen

yoga
Fotocredit: Pixabay

Schagen – Goed nieuws voor de actieve 50-plussers met een visuele beperking in de regio SchagenIn februari en maart organiseert Team Sportservice Noordkop in samenwerking met initiatiefnemer Zichtbaar Sportief, twee activiteiten om het beweegaanbod naar een nieuw niveau te tillen. Op zaterdag 17 februari vindt een salsamiddag plaats, gevolgd door twee yogamiddagen op maandag 26 februari en 4 maart. Het beste nieuws? Het is helemaal gratis.

Dans de sterren van de hemel
Op zaterdagmiddag 17 februari is de Kegelzaal van de Spartahal aan de Zuiderweg 2A in Schagen de plek waar het allemaal gebeurt. Van 15.15 tot 16.15 uur wordt de zaal omgetoverd tot een dansvloer voor de proefles Senior Salsa. Ervaren docenten staan klaar om u de eerste stappen van deze passievolle dans te leren. Trommel snel uw eigen danspartner op of zoek een enthousiaste begeleider om samen de salsa te ontdekken.

Ontspan en laad uw energie op met gratis Yogales
Op maandagmiddag 26 februari en maandagmiddag 4 maart om 13.00 uur is het tijd om tot rust te komen. Bij de Yoga Studio aan de Zijperweg 9 in Schagen worden twee gratis yogalessen aangeboden. Solo aanmelden is mogelijk, maar u kunt ook samen met een partner, vriend of vriendin deelnemen aan deze ontspannende ervaring.

Deze activiteiten zijn een initiatief van Zichtbaar Sportief en worden uitgevoerd door Team Sportservice Noordkop. Rina Blondeau van Team Sportservice Noordkop is blij met deze activiteiten: “Dansen en ontspannen moet door iedereen ervaren kunnen worden.” De salsamiddag en yogalessen maken deel uit van de beweegcarrousel voor ouderen met een visuele beperking, waar al sinds november 2023 succesvol een aantal mensen zijn aangesloten. Eerdere deelnemers hebben bijvoorbeeld genoten van “Showdown” en hebben deelgenomen aan de workshop “Valpreventie en Weerbaarheid” bij Budowaza Sport. Als u interesse heeft, aarzel dan niet om u aan te melden

Aanmelden is eenvoudig
Laat deze kans niet aan u voorbijgaan. Aanmelden kan via mail: rblondeau@teamsportservice.nl of bel ons op telefoonnummer: 088-2037350. Of u nu solo wilt gaan of met een partner, vriend of vriendin, meld u aan en ontdek het plezier van bewegen.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl