1°C
Broken clouds

Nieuw kunstgrasveld op sportpark Groenoord

Op zaterdag 2 april neemt wethouder Joke Kruit op sportpark Groenoord een nieuw, multifunctioneel kunstgrasveld officieel in gebruik. Dit gebeurt tijdens de viering van het 60-jarig bestaan van handbalvereniging Schagen.

Multifunctioneel

Door een goede samenwerking tussen de handbal-, voetbal- en hockeyvereniging is er gekozen voor een multifunctioneel kunstgrasveld, dat door alle drie de verenigingen gebruikt kan worden en ook speelvriendelijk is. De aanleg van het veld is onderdeel van de zogenoemde “sportcarrousel”; handbalvereniging Schagen is vanaf de locatie Spartahal verhuisd naar Groenoord.

Vernieuwing

Wethouder Joke Kruit: “De ingebruikname van het kunstgrasveld is een nieuwe stap in de ontwikkeling van een vernieuwd sportpark Groenoord. Momenteel onderzoekt de gemeente of het mogelijk is om, naast het nieuwe clubgebouw met kleedkamers, een dubbele sporthal met turnhal te realiseren. Met twee verouderde sporthallen is Schagen rijp voor een vernieuwd sportpark. Een multifunctioneel kunstgrasveld voor handbalvereniging Schagen is een onderdeel van deze vernieuwing.”

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl