6°C
Scattered clouds

Multisportdag voor mensen met auditieve beperking in Schagen

Multisportdag

Op zaterdag 3 februari 2024 wordt de Groeneweghal in Schagen het middelpunt van een multisportdag die speciaal is ontworpen voor iedereen die doof of slechthorend is. Van 11:00 uur tot 15:00 uur kunnen deelnemers van alle leeftijden kennismaken met verschillende sporten, variërend van judo tot atletiek, met als doel te ontdekken welke sport het beste bij hen past.

Deze unieke gelegenheid, georganiseerd door Ongehoord Sportief, Gehandicaptensport Nederland en Team Sportservice Noordkop, biedt niet alleen een dag vol sportieve activiteiten, maar ook de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling en het vinden van de perfecte sportieve match. Gehandicaptensport Nederland, Teamsportservice Noordkop en deelnemende sportverenigingen zijn na afloop aanwezig om ondersteuning te bieden. Ze zorgen ervoor dat deelnemers de mogelijkheid hebben om verder te sporten bij een geschikte vereniging.

Inschrijven?
Mis de multisportdag niet en meld je aan via https://ongehoordsportief.nl/multisportdag-schagen/. De deelname is gratis. Voor meer informatie, neem contact op met Remon Schoorl via rschoorl@teamsportservice.nl of bel naar: 06 – 31 02 21 97.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl