0°C

MTB Cross Oosterblokker: mountainbike spektakel in Drechterland

MTB Cross Oosterblokker foto_web
(Foto: aangeleverd)

Dwars door het Café de Harmonie en de omliggende landerijen wordteen mountainbike evenement worden georganiseerd voor zowel de recreant als gevorderde. Het is een veldrit met niet al te technische elementen.

De kermis van Oosterblokker staat weer voor de deur. Voor een echte cross lijken de weergoden ons gunstig gezond want een licht zompig parcours door de Westfriese klei is altijd interessant! Na 3 bloedhete edities lijkt dit een mooie afwisseling te zijn. De start zal om 14:00 zijn 

Men kan zich inschrijven op de website www.MTBCrossOosterblokker.nl Deelname is vrij voor iedereen en bedraagt 5 euro. Inschrijven kan ook ter plaatse op zondag 23 juni vanaf 13:00 uur

Bij voorinschrijving is het ook mogelijk om een fiets te huren.

Nieuw dit jaar is de toevoeging van de Offroad Cup Westfriesland. Dit gezamenlijk klassement met de Drescross en ATB Zijdewind is een leuke toevoeging voor de echte liefhebbers. Door alleen al mee te doen aan alle 3 de crossen kun je hoog eindigen.

De kermis zal verder in het teken staan van de NL elftal wedstrijden op vrijdag en dinsdag en als absoluut hoogte punt de kermisspelen op maandag en dinsdag in de landerijen.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl