13°C
Broken clouds

Lopen als medicijn tijdens Nationale Diabetes Challenge

Wandelen is leuk, lekker, gezellig en gezond. Zeker als je diabetes hebt, of een verhoogd risico daarop. Beweeg juist dan mee tijdens de Nationale Diabetes Challenge die start in mei.

Onder leiding van onze enthousiaste professionals van Team Sportservice zorg je stap voor stap voor verbetering van je conditie. Je ervaart wat bewegen met je gezondheid en diabetes doet. Daarbij krijg je van huisarts, diëtist en overige professionals ook nog eens tips over diabetes en wandelen. En je wandelt gezellig samen met andere mensen met diabetes.

20 x wekelijks wandelen
Wandel 20 weken lang in een wandelgroep waarbij de afstanden rustig aan worden opgebouwd. In Julianadorp start Remon Schoorl van Team Sportservice woensdag 3 mei om 15.30 met een nieuwe wandelgroep, in Den Helder start Marijke de Wijs vrijdag 5 mei om 14.00 uur. Fijn als jij erbij bent.

Sluit aan en beweeg mee!
De Nationale Diabetes Challenge (NDC) is een beweegprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Als deelnemer wandel je ongeveer 20 weken lang één keer per week, samen met een zorgverlener en/of een beweegcoach. Tijdens het wandelen kijk je hoe je lichaam op de beweging reageert. De Challenge start 3 mei in Julianadorp en 5 mei in Den Helder. Wandel elke week lekker mee. 

Aanmelden
Meedoen is gratis. Wel is het fijn als je je aanmeldt.
Dat kan door te bellen of mailen: 06 – 31 02 21 97 (Remon Schoorl) of rschoorl@teamsportservice.nl

Online aanmelden kan ook

Aanmelden voor de wandelgroep in Julianadorp doe je >> hier
Aanmelden voor de wandelgroep in Den Helder doe je >> hier

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl