5°C
Scattered clouds

Loopbaantraject SailWise: ‘Van Boot naar Baan’

Fysiek en mentaal vooruitgang boeken dankzij watersport. Van 17 t/m 21 april stomen Randstad en SailWise veertien mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt klaar voor werk.

Randstad Participatie is gespecialiseerd in het begeleiden en plaatsen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan. Door het aanbieden van uitdagende watersport geven ze bij SailWise mensen het vertrouwen in hun eigen mogelijkheden en zelfstandigheid.

Een gouden combinatie vonden we allemaal. Daarom start maandag 17 april het loopbaantraject ‘van boot naar baan’. In dit unieke traject wisselen de deelnemers actieve watersport en grenzen verleggen af met een breed scala aan loopbaanactiviteiten vanuit Randstad Participatie. Tijdens de afsluitende banenmarkt kijken we samen naar de meest passende vacatures.

Loopbaanweek
De loopbaanweek vindt plaats in het watersportcentrum It Sailhus van SailWise in Elahuizen (Friesland).
Voor de watersportactiviteiten, de loopbaancoaching, het eten, drinken en de overnachtingen worden geen kosten in rekening gebracht aan de deelnemers. Deze gehele all-in midweek wordt gefinancierd door SailWise vanuit verschillende fondsen, waaronder het Instituut Gak en door Randstad RiseSmart Participatie.

Grenzen verleggen
Uitdagingen aangaan, het beste uit jezelf halen en grenzen verleggen… Zeilen bij SailWise is veel meer dan een leuke tijd op het water. Al bijna 50 jaar laat deze stichting mensen met een beperking ervaren dat ze fysiek en mentaal veel meer aankunnen dan ze denken. Zo kunnen mensen in een rolstoel zelfstandig zeilen!

De vakanties en activiteiten van SailWise, met een kantoor in Enkhuizen, dragen bij aan het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid van mensen met een beperking. Wetenschappelijk onderzoek bevestigt dat.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl