0°C

Lentewandelingen van AWV’69 vanuit gemeente Opmeer

Sportpark de Kolk, beter bekend als het HOSV terrein, is dit jaar het nieuwe vertrekpunt voor de wandelingen die AWV’69 heeft georganiseerd op 22 en 23 april 2023.

Opnieuw hebben wij 4 routes tussen de 5 en 26 km voor onze wandelaars uitgeschreven en volledig uitgepijld door de verschillende dorpen van de gemeente Opmeer en omliggende gemeenten.De 2 kortere routes laat jullie kennismaken met Spanbroek, Opmeer en Hoogwoud.

Mochten jullie denken,dat ken ik al, er zijn altijd plekjes waar jullie nog niet geweest zijn en zeker het bezoeken waard zijn. Al het lentegroen, een fuut met zijn pulletjes op de rug en een schitterend zicht op de polder zijn de pareltjes die tijdens het wandelen waargenomen kunnen worden. Bij de langere routes gaan we verder de polder in.

Na de drukte van een dorp nu de rust en ruimte van een polder. Hier en daar een woning of boerderij en verder landerijen met rond dartelende lammetjes en tulpenvelden in allerlei kleuren variaties.

Rustpunten
Om de voeten wat rust te geven hebben we meerdere rustpunten in de wandelingen verwerkt. Als vereniging zijn wij ontzettend blij dat wij hiervoor de medewerking krijgen van horeca en verenigingen in de dorpen die bezocht worden. Vaak passen zij hun openingstijden aan of net zoals Museumboerderij Westfrisia, gelegen aan de Koningspade in Hoogwoud en café de Stompe Toren in Aartswoud. Hun locatie wordt dat weekend speciaal opengesteld voor onze wandelaars.

Met elkaar zorgen we ervoor dat we jullie een leuke wandeling kunnen aanbieden zodat jullie optimaal kunnen genieten van al het moois dat West Friesland te bieden heeft.

Starttijden
25 km: 9.00-11.00 uur, 15 km: 9.30-13.00 uur, 10 en 5 km: 10.00-13.00 uur.

Startlocatie
Waterkant 56 1715 EA Spanbroek

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl