6°C
Broken clouds

Kungfu lessen weer gestart bij Van Ark Kungfu Academie

De kungfu lessen zijn weer gestart op de maandag- en donderdagavonden. Iedereen vanaf de leeftijd 15 jaar en ouder kan zich weer aanmelden voor de lessen.

De Chinese gevechtskunsten waaronder Kungfu hebben verschillende gezondheidsvoordelen, deze variëren van het verbeteren van jouw fysieke conditie tot het ontwikkelen van een gezonde en positieve gemoedstoestand. Wie met regelmaat Kungfu traint verbetert hiermee zijn conditie, zelfvertrouwen en reflexen. Je ontwikkeld een stukje zelfreflectie, verlaagt stress en verbetert je weerbaarheid.

Heb je interesse en wil je een proefles mee komen trainen? Dat is mogelijk en kun je jezelf hiervoor opgeven. Elke maandag is er les in gymzaal de Bonte Veer, Enkhuizen tussen 20:15 uur en 21:15 uur. Op de donderdag is er les in gymzaal de Wiekslag, Enkhuizen van 19:30 uur tot 21:00 uur.

We hanteren de voorgeschreven maatregelen zodat iedereen op een veilige manier kan sporten. Je aanmelden kan telefonisch via 06-45774097 of via e-mail info@vanarkacademie.nl.

Ga voor meer informatie naar www.vanarkacademie.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl