0°C

Kom spelen tijdens de peuterinstuif in Enkhuizen

peuterinstuif

Springen, rennen, gooien, balanceren meer in de voorjaarsvakantie. Klinkt jou dat ook als muziek in de oren voor jouw peuter (en/of kleuter)? Kom dan woensdag 21 februari naar de peuterinstuif in Enkhuizen. Team Sportservice en JOGG organiseren dit samen met lokalepartijen om kinderen te laten bewegen en ouders/verzorgers informatie te geven over een gezonde leefstijl.

Fleur de Wit, buurtsportcoach en JOGG-regisseur in Enkhuizen: ‘Tijdens de ochtend kunnen ouders/verzorgers zich samen met hun peuter (en/of kleuter) vermaken bij verschillende sport, spel en beweegonderdelen. De onderdelen zijn speciaal ingericht op het niveau van het jonge kind, van 2 tot ongeveer 5 jaar.’

Advies
Naast leuke beweegactiviteiten kun je ook langskomen voor vragen en advies. JOGG en Team Sportservice hebben diverse partijen uitgenodigd. Denk bijvoorbeeld aan een kinderdiëtiste om meer informatie te geven over o.a. kritisch eetgedrag, een afbuigende groei- of gewichtscurve, overgewicht, maagdarmklachten of allergieën. Tijdens de instuif is er naast het voedingspatroon ook aandacht voor de motorische ontwikkeling, bewegen en slapen. Iedere professional vertelt je graag meer over zijn of haar vakgebied. De volgende organisaties zijn aanwezig: Diëtistenpraktijk ToV, Fysiofit WF, Kinderergotherapie Vooruit, Partou, Berend Botje, de West-Friese bibliotheek, DTS, de Enkhuizer Balletschool en Vanessa Hakhof. 

Waar en wanneer
De instuif is woensdag 21 februari van 10.00 tot 12.00 uur in Sporthal de Drecht, Boendersveld 1, 1602 DK in Enkhuizen. 

Het is een gezamenlijk initiatief van de 3 JOGG gemeenten Medemblik, Koggenland en Enkhuizen. Ook in de twee andere gemeenten wordt een peuterinstuif georganiseerd. Op vrijdag 1 maart van 10.00 – 12.00 uur in sporthal de Dars (Wervershoof) en op woensdag 13 maart van 14.30 – 16.30 uur in de Koggenhal (de Goorn). 

Meer informatie
Aanmelden voor de instuif is niet nodig. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met buurtsportcoach Fleur de Wit via fdewit@teamsportservice.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl