14°C
Clear sky

Kom langs bij de vernieuwde fitnesszaal van Samen fitness

De fitnesszaal van Samen Fitness is geheel vernieuwd! De zaal beschikt nu over de modernste fitnessapparaten die gemakkelijk en veilig in te stellen zijn. Dit wordt gevierd tijdens een feestelijke openingsweek! Van 25 tot en met 30 maart is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen in de vernieuwde zaal.

“Samen Fitness is de sportschool voor de wat oudere doelgroep, gezellig sporten met leeftijdsgenoten. Fitness verhoogt de spierkracht en uithoudingsvermogen. Daarnaast verminderd fitness het risico op hartziekten. Het is een relatief veilige sport en laagdrempelig om te beoefenen. U zult merken dat uw spieren, gewrichten en botten langer sterk en lenig blijven” aldus het team bewegingsagogen van Samen Fitness.

“Of u al regelmatig sport of het sporten weer wilt oppakken, wij staan klaar om u te begeleiden tijdens het sporten. We maken samen met u een trainingsprogramma op maat dat bij u past. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met eventuele blessures en fysieke beperkingen”

U kunt tijdens uw bezoek aan de vernieuwde fitnesszaal een intake inplannen. Het is ook mogelijk om een intake in te plannen door te bellen naar 088 – 619 4537 of stuur een e-mail naar samenfitness@wzgsamen.nl.

Samen Fitness bevindt zich in locatie Magnushof van Samen, Jacob Ruysdaellaan 30 te Schagen. We zien u graag tijdens onze openingsweek van 25 tot en met 30 maart!

Over Samen
Woonzorggroep Samen is dé partner bij het ouder worden in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. In en vanuit twintig locaties levert Samen zorg, welzijnsdiensten en behandeling, ook bij mensen thuis. Onze thuiszorgteams zijn klein en lokaal georiënteerd, waardoor cliënten de zorg zoveel mogelijk van dezelfde mensen krijgen. Voor behandeling kunnen mensen terecht bij Revalidatie- & Behandelcentrum Samen, dat gevestigd is in Magnushof in Schagen. Samen met de cliënt kijken we naar wat er nodig is en waar naasten kunnen bijspringen. Zo helpen we ouderen hun kwaliteit van leven zoveel mogelijk te behouden, of soms zelfs te verbeteren. Kijk voor meer informatie op www.woonzorggroepsamen.nl of bel 088 – 619 4000.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl