13°C
Broken clouds

Kom kennismaken met de veelzijdigheid van badminton!

Badminton is de snelste racketsport in de wereld en kan gespeeld worden door jong en oud en op alle niveaus. Badmintonclub de Flinters geeft u de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe geweldig deze sport is. BC de Flinters is een actieve vereniging die regelmatig extra activiteiten organiseert zoals diverse toernooien, clubkampioenschappen en een schoolbadminton toernooi.

De beginnende jeugd van BC de Flinters traint op de zaterdagochtend en we zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Je bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen en gezellig mee te spelen. Op deze manier kun je zelf ervaren of badminton bij je past.

Wij hebben een racket en shuttles al voor je klaarliggen.

De volwassenen spelen op de donderdag­avond vanaf 20:00 uur recreatief badminton en op de dinsdagavond trainen de competi­tiespelers. Kom vrijblijvend langs op de don­derdagavond om gezellig een shuttletje mee te slaan. De recreantencommissie organiseert op de donderdagen verschillende ‘speciale’ avonden, zoals invitatieavonden en kaart-trekavonden. Ook worden er jaarlijks een aantal gezelligheidstoernooien georganiseerd.

Bij onze vereniging hebben we niet alleen avondrecreanten. Ook het zogenoemde “badminton overdag” mag zich in een grote belangstelling verheugen. Op de dinsdagmor­gen kan er worden gespeeld van 9:00 uur tot 11:00 uur en op de vrijdagmiddag van 16:00 tot 18:00 uur. Het badmintonnen overdag is vooral populair onder 55-plussers, leden met onregel­matige diensten, huisvrouwen en huismannen. Voor het ‘badminton overdag’ gelden niet de normale contributiegelden: er wordt per keer een bedrag van €2,50 betaald.

Nieuwsgierig geworden? Kom naar de Kloet en ervaar zelf hoe leuk het is om te badmintonnen.

Meer informatie? Neem een kijkje op onze web­site: www.bcdeflinters.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl