0°C

Kids of Iron: hét sportevent voor kids in een nieuw jasje

kids of iron foto

Zaterdag 22 juni is het weer zover: de Kids of Iron. En wij zeggen weer, want het evenementwat voorheen IRONKIDS heette, bestaat al een tijdje, maar is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Voor het eerst is de organisatie volledig in handen van Stichting WestfrieslandEvents en daarom de nieuwe naam: Kids of Iron. Alle kinderen van 6-15 jaar uit heel Westfriesland zijn welkom om (weer) mee te doen.

Zaterdag in plaats van vrijdag
Niet alleen een nieuwe naam, maar ook de dag is anders. Voorheen was het event op vrijdagmiddag en de komende editie is dit op zaterdag. Om 11.00 uur start de eerste groep van 6-7-jarigen. De laatste groep van 12-15-jarigen start om 13.45 uur en sluit vervolgens de dagaf. De jongste twee groepen doen een run-bike-run parcours en de oudste twee groepen leggen het parcours naast fietsend en rennend ook zwemmend af.

Nieuwe hoofdsponsor
Enthousiast laat projectleider Jordi Meester weten dat er ook een nieuwe hoofdsponsor is: Rinkel en Smit Bouw. “Er zijn veel wijzingen ten opzichte van eerdere edities en dat zorgt ervoor dat we het event dit jaar een kwaliteitsimpuls kunnen geven. We mikken door de zaterdag ook op meer deelnemers en we zijn ontzettend blij met Rinkel en Smit Bouw als hoofdsponsor. Zij zijn sportminded en doen graag iets voor kinderen uit de regio. Samen met Rinkel en Smit kunnen we het event de komende jaren verder ‘uitbouwen’.”

Locatie
Een van de dingen die onveranderd is gebleven is de locatie. Het event is net als voorgaande jaren bij het schelpenstrandje in het Julianapark van Hoorn. Alle deelnemende kinderenkrijgen naast een medaille ook een speciaal Kids of Iron t-shirt. Meer informatie en inschrijven kan via: www.kidsofiron.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl