13°C
Scattered clouds
13°C
Scattered clouds

Kabouters s.v. Enkhuizen voetballen in shirts van topclubs

Voetballen bij Barcelona of Real Madrid? Bij de kabouters van s.v. Enkhuizen kan dat in de gesponsorde shirts van Kinderopvang Berend Botje.

Afgelopen zaterdag is het voetbalseizoen van de kabouters van start gegaan met de eerste training. Meer dan 50 kabouters van 4 tot en met 6 jaar liepen trots rond in een shirt van hun favoriete club. Elke zaterdag trainen ze om 9:30 uur met elkaar mits het niet stormt. De kinderen worden bij aankomst verdeeld in groepjes van 6. Zo spelen ze de ene keer bij Liverpool en de volgende keer bij Porto.

Kinderopvang Berend Botje en s.v. Enkhuizen vinden het belangrijk dat kinderen sporten en bewegen. Naast dat bewegen gezond is, leren de kinderen spelenderwijs nieuwe vaardigheden: ze bouwen zelfvertrouwen op en ontwikkelen zich sociaal door samen actief bezig te zijn. Kortom: voetballen bij de kabouters is een leuke manier om vriendjes te maken en kennis te maken met sport!

Kijk voor meer informatie over voetballen bij s.v. Enkhuizen op sv-enkhuizen.nl en voor Kinderopvang Berend Botje in Enkhuizen op berendbotje.nl/kinderopvangenkhuizen.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl