17°C
Overcast clouds

Jumping Feet Grootebroek

‘We staan te poppelen om weer als vanouds door te gaan!’

Sinds 2007 is sportschool Jumping Feet een begrip voor de bewoners van Grootebroek en omstreken. In een prettige omgeving kan er gewerkt worden aan een mooi en gezond lichaam. Wij spraken met Dennis en Bo Hoeve, eigenaren van Jumping Feet Grootebroek.

Wat voor trainingen kunnen mensen bij Jumping Feet volgen?

Dennis: “We bieden veel verschillende soorten trainingsmogelijkheden: cardiotraining, krachttraining, trainen met losse gewichten (Free Weights), functional training, personal training, maar ook groepslessen, zoals spinning, power en yoga.”

Er is ook een Jumping Feet in Enkhuizen te vinden. Wat is precies de relatie?

Bo: “In 2007 zijn we, samen met mijn ouders, gestart in Grootebroek en een paar maanden daarna ook in Enkhuizen. In 2020 hebben Dennis en ik de sportschool in Grootebroek definitief overgenomen en mijn broertje Guy de sportschool in Enkhuizen. Onze klanten kunnen overigens nog steeds gewoon met één lidmaatschap in beide sportscholen terecht.”

Dennis: “Volgend jaar bestaan we dus alweer 15 jaar. Dat zullen we zeker gaan vieren!”

Jullie slogan is ‘Voordelig en verantwoord naar een mooi en gezond lichaam’. Kunnen jullie dit toelichten?

Dennis: “Wat betreft voordelig: we hebben de keuze gemaakt om overbodige luxe weg te laten en dat zie je terug in een scherpe prijs. Voor 20 euro in de maand kun je onbeperkt komen sporten en dat is natuurlijk ongelooflijk voordelig. Tegelijkertijd zijn onze klanten voor ons geen nummertje. Door deze persoonlijke benadering kan iedereen bij ons terecht met vragen. Wij hebben inmiddels meer dan voldoende kennis en ervaring in huis om onze leden op een passende manier te begeleiden bij het behalen van hun fitnessdoelen. Dat bedoelen we met verantwoord.”

Is het, gezien de coronamaatregelen, weer bijna zoals vanouds in de sportschool?

Dennis: “Bijna! De laatste regel, de 1,5 meter afstand, heeft nog wel invloed op bijvoorbeeld de indeling van onze sportschool. Hopelijk vervalt ook deze regel per 20 september.”

Bo: “We hebben een hele vreemde periode achter de rug waar we, mede door de steun van onze leden, redelijk goed doorheen zijn gekomen. Nu staan we te poppelen om weer als vanouds door te gaan.”

Dennis: “We zijn onze leden enorm dankbaar voor hun steun in de afgelopen anderhalf jaar. Ik hoop daarentegen wel dat de afgelopen periode ook heeft laten zien dat de mensen primair zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen gezondheid. Hopelijk dat nu zelfs meer mensen het nut zien van investeren in een goede gezondheid.”

Hebben jullie tijdens de sluitingen nog zaken aangepakt in de sportschool?

Dennis: “Zeker! We hebben direct van de mogelijkheid gebruikt gemaakt om de sportschool onder handen te nemen, daarbij moet je vooral denken aan veel schoonmaken, onderhoud van apparatuur en verven. Daarnaast hebben we nu tv-schermen in de sportschool hangen met fitness gerelateerde content, zoals laatste nieuws en andere nuttige informatie over gezondheid, oefeningen en trainingen.”

Bo: “Tijdens de coronatijd hebben we geprobeerd de mensen te blijven bedienen. We hebben buiten gesport in een tent en we hebben videofilmpjes gemaakt om mensen door de lockdowns te slepen en contact te houden met onze klanten.”

Dennis: “Die tijd zouden we graag achter ons laten, nu willen we niets liever dan weer doorpakken zoals vroeger. We hebben er zin in!”

Ook toe aan een gezond lichaam? Kijk voor alle informatie op www.jumpingfeet.nl.

Jumping Feet Grootebroek vind je aan de Industrieweg 13C in Grootebroek.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl