19°C
Clear sky

Jumping Feet Enkhuizen

‘We helpen iedereen met het behalen van hun sportdoelen’

Sinds 2007 is sportschool Jumping Feet een begrip voor de bewoners van Enkhuizen en omstreken. In een prettige omgeving kan iedereen er werken aan een mooi en gezond lichaam. Wij spraken met Guy van der Drift, eigenaar van Jumping Feet Enkhuizen.

Wat voor trainingen kunnen mensen bij Jumping Feet volgen?

“We bieden veel verschillende soorten fitnesstrainingen, zoals cardiotraining, krachttraining, functional training, personal training en groepslessen. In de regio zijn wij uniek met onze populaire roeilessen. En sinds kort zijn we ook begonnen met spinninglessen.”

Er is ook een Jumping Feet in Grootebroek te vinden. Wat is precies de relatie?

“In 2007 is Jumping Feet door mijn ouders gestart, zowel in Enkhuizen als in Grootebroek. Sinds januari 2020 heb ik de sportschool in Enkhuizen overgenomen. De sportschool in Grootebroek is overgenomen door mijn zus en haar man. Onze klanten kunnen zowel bij ons als in Grootebroek onbeperkt sporten voor slechts 20 euro in de maand.”

Hoe zijn jullie de coronatijd, met de maatregelen en de sluitingen, doorgekomen?

“We hebben direct onze leden de keuze gegeven om ons te steunen of om abonnementen op pauze te zetten. Gelukkig hebben heel veel mensen ons gesteund. Dat was hartverwarmend en daar willen we ook iedereen voor bedanken! Door die steun kunnen we weer verder waar we gebleven waren. Verder hebben we tijdens de sluitingen veel klussen in de sportschool gedaan en hebben we online services aangeboden via onze social media, zoals thuisoefeningen. Later, toen we weer buiten mochten sporten, hebben we naast de sportschool wat materialen gezet om mensen toch de mogelijkheid te geven om te kunnen trainen.”

Wat maakt jullie sportschool zo uniek?

“Bij ons kun je voordelig en verantwoord sporten. Met een scherp geprijsd abonnement kun je in twee sportscholen onbeperkt aan de gang. Verder zorgen wij ervoor dat iedereen, van beginner tot pro, zich thuis voelt in onze sportschool. We helpen iedereen met het behalen van hun sportdoelen.”

Heb je nog wat laatste Jumping Feet nieuws voor onze lezers?

“Sinds kort hebben we tv-schermen in de sportschool met daarop onze eigen informatie, maar ook het laatste landelijke nieuws en het weerbericht. Ook hebben we in samenwerking met QNT Sportdranken onze eigen Jumping Feet energydrankje voor onze klanten ontwikkeld. Tenslotte willen we hierbij ook laten weten dat we een ruimte in onze sportschool te huur hebben! Oorspronkelijk is het een fysiotherapieruimte, maar het kan ook gebruikt worden voor personal training of mensendiecktherapie. De toekomstige huurder mag met zijn klanten ook gebruikmaken van onze apparatuur, mocht dat nodig zijn. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden uiteraard contact met ons opnemen!”

Voor alle informatie zie www.jumpingfeet.nl. Jumping Feet vind je aan de Verlaat 11 in Enkhuizen.Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl