16°C
Clear sky

Inclusieve G-niale sportdag in Hollands Kroon

Inclusieve G-niale sportdag in Hollands Kroon
(Foto: aangeleverd)

WieringerwerfOp zaterdag 21 september 2024 is Sportcentrum De Terp in Wieringerwerf dé plek om kennis te maken met aangepast sporten. Hier vindt namelijk een G-niale Sportdag plaats, speciaal georganiseerd voor mensen met een beperking. Van 10:15 uur tot 14:15 uur kunnen deelnemers gratis verschillende sporten uitproberen, aangeboden door diverse lokale sportverenigingen. Het doel? De sport vinden die het beste bij de deelnemers past.

Na een succesvolle editie in de gemeente Schagen eerder dit jaar, is het nu ook tijd voor een G-niale Sportdag in de gemeente Hollands Kroon. Dit evenement, georganiseerd door Team Sportservice Noordkop, biedt een dag vol sportieve activiteiten. Maar dat niet alleen, er is ook de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling en het vinden van de ideale sport. De dag is opgedeeld in twee delen. In de ochtend, van 10:15 uur tot 11:45 uur, kunnen kinderen tot 12 jaar ontdekken welke sport bij hen past. In de middag, van 12:15 uur tot 14:15 uur, zijn jongeren en volwassenen vanaf 12 jaar welkom om de perfecte sport te vinden.

Na afloop staan Team Sportservice Noordkop en de deelnemende sportverenigingen klaar om verdere begeleiding te bieden. Remon Schoorl van Team Sportservice Noordkop zegt hierover: “We blijven totdat alle deelnemers vertrokken zijn, zodat iedereen de kans krijgt om door te gaan met sporten bij een passende vereniging.”

Aanmelden

Mis de G-niale Sportdag niet en meld je aan bij Remon Schoorl via rschoorl@teamsportservice.nl of bel naar 06-31022197. De deelname is gratis. Maak je deel uit van een organisatie en wil je meerdere deelnemers opgeven, vermeld dan de naam van de organisatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Remon.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl