0°C

Gratis Tennisles en Teamtoernooi: Kom naar De Drieban op 23 & 30 Maart! (Inschrijven kan tot 21 maart!)

opendag tennisver de drieban thumbnail

Zaterdag 23 maart houdt tennisvereniging De Drieban in Venhuizen een Open Dag.Een week later, op 30 maart, is het Buurt-Bedrijven-Teamtoernooi. Beide dagen zijn zowel voor niet-leden als leden.

Open Dag: gratis tennisles!
Op de Open Dag op 23 maart geven tennisleraren gratis tennisles aan zowel jeugd als volwassenen. Niet-leden zijn van harte welkom!

Wil je wel eens ervaren of tennis iets voor je is? Kom dan langs. Voor iedereen staat er koffie, thee of drinken klaar. Neem je sportkleding mee. Wij zorgen voor rackets en ballen. Inschrijven is niet nodig.

Gratis Tennisles en Teamtoernooi Bij De Drieban - Foto 1

Programma
De deur van het tennispark staat open van 11.00 tot 14.30 uur.
-​11.30 uur tennisles jeugd
-​12.30 uur tennisles volwassenen.

Of kom gewoon langs om een kijkje te nemen op ons tennispark. Wij geven je deze dag graag informatie over onze vereniging. 

Voor leden is deze dag een mooie gelegenheid om hun liefde voor tennis te delen met al hun vrienden, familie, collega’s en kennissen.  Iedereen kan deze dag meedoen. Wie weet krijgen zij ook de smaak te pakken. 

Gratis Tennisles en Teamtoernooi Bij De Drieban - Foto 2

Buurt-Bedrijven-Teamtoernooi
Op 30 maart is het Buurt-Bedrijven-Teamtoernooi. Een toernooi voor collega’s, familie, vrienden, buren die samen een team vormen. Iedereen kan meedoen ook als je geen ervaring hebt met tennis. Nog geen compleet team of ben je alleen? Meld je evengoed aan, de club zorgt voor een plekje in een team.

Datum en kosten
Zaterdag 30 maart van 11.00 tot 16.00 uur. Kosten per persoon € 3,- inclusief  koffie/thee met wat lekkers en een lunch.

Tijdens dit toernooi speelt elk team van 6 personen tegen andere teams. Iedereen speelt meerdere wedstrijden. Gezelligheid en plezier in het spel staan voorop!

Gratis oefenles!
Geen lid van de Drieban maar wil je wel deze sportieve uitdaging aangaan? Dan kun je meedoen met een gratis tennisles op zaterdag 23 maart.

Je kunt je tot en met 21 maart inschrijven op www.tvdedrieban.nl.

Vragen
Meer informatie over de Open Dag en het Teamtoernnooi staat op www.tvdedrieban.nl of mail naar: pr@tvdedrieban.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl