6°C
Scattered clouds

Gratis inloopdagen bij Kaval

Het nieuwe seizoen gaat voor alle verenigingen weer beginnen, zo ook bij Kaval Internationale Dans Schagen. Vanaf 6 september t/m 25 oktober houdt Kaval gratis inloopdagen bij alle groepen. Men kan in deze maand maximaal twee keer een gratis proefles volgen om zelf eens te ervaren hoe leuk het is om te dansen en te bewegen op muziek uit verschillende landen over de hele wereld.

Een danspartner is niet nodig en er is ook geen speciale kleding of schoeisel vereist. Het programma biedt voldoende mogelijkheden om te kunnen instromen in een van onze groepen. Heb je nog nooit gedanst of wil je je danskennis nog eens opfrissen, kom dan eens naar de beginnersgroep van Kaval. De dansen worden duidelijk uitgelegd en veelvuldig herhaald. Heb je al enige danservaring, dan ben je van harte wel1kom op onze andere groep. Kaval danst in de Spartahal aan de Zuiderweg 2a, 1741 NA te Schagen.

Aanvangstijden van de diverse groepen zijn te vinden op onze website: www.kavaldanst.nl of mail voor meer informatie naar ansbarning@kpnmail.nl Bellen voor meer informatie of aanmelden kan ook: 06 58887273

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl