0°C

Gelukkig kan er weer gevoetbald worden!

Gelukkig kan er weer gevoetbald worden! Toeschouwers zijn weer welkom en de kantine kan gelukkig weer open. Al is het elk weekend toch weer spannend of alle wedstrijden door kunnen gaan, want er zijn nog steeds coronabesmettingen waardoor de wedstrijd op het allerlaatste moment toch niet door kan gaan.

De mini’s mochten eindelijk weer voetballen, zij moesten helaas in november al stoppen met hun wedstrijden, maar ze zijn nu weer vol enthousiasme aan hun wedstrijden begonnen. Voor volgend seizoen zijn ze alweer op zoek naar nieuwe toppers. Alle kinderen in de leeftijd van 4,5 tot 7 zijn van harte welkom om een keertje mee te komen trainen. Deze toppers trainen elke donderdag van 17:00 tot 17:45 uur.

Ook dit jaar is de club weer gestart met een trainingscursus verdeeld over vijf avonden voor de trainers en coaches. Deze wordt gegeven door jeugdvoetbalopleiding en de eerste avonden zijn inmiddels achter de rug. Tijdens deze avonden wordt er ook speciaal aandacht gegeven aan het meidenvoetbal.
Het programma is een vervolg op de basiscursus die de club 2 seizoenen geleden heeft gehad.

Onlangs zijn de seniorenteams in het nieuw gestoken door onze hoofdsponsor Cornelius & de Wit. Zij kregen een nieuw bedrijfslogo en dat was een mooi moment om de tenues van deze 3 teams te vervangen.

De jeugdhoofdsponsor stopt aan het einde van dit seizoen, dit betekent dat de club dus op zoek zijn naar een nieuwe jeugdhoofdsponsor. Zou je het leuk vinden om jeugdhoofdsponsor bij WSW te worden, neem dat vrijblijvend contact op met Andre via info@wsw-wijdenes.nl.

Na een afwezigheid van 2 seizoenen keert ook het welbekende Mary van Leeuwen Toernooi weer terug en wel op zondag 19 juni. Houdt de website of Facebook-pagina van WSW in de gaten voor meer nieuws over dit toernooi.

Komende periode wilt WSW weer gaan kijken om walking voetbal te introduceren. Binnenkort zal er een avond georganiseerd worden om een partijtje walking voetbal te gaan spelen. Voor degene die geen normale wedstrijd meer kunnen spelen, is dit een mooi alternatief. Zodra de datum bekend is, zal dit op de website en Facebook van WSW pagina vermeld worden.

Voor meer info over deze club, neem een kijkje op de website www.wsw-wijdenes.nl of volg hen op Facebook of Instagram.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl