0°C

Fortnite komt tot leven tijdens Sportnite-evenement in Schagen

Sportnite Schagen

Voor alle jonge fans van Fortnite is het tijd om het virtuele eiland te verlaten en de actie naar de echte wereld te brengen. Op 21 februari 2024 transformeert de gymzaal van Sportzaal Waldervaart Schagen in een episch strijdtoneel voor Sportnite, een uniek evenement speciaal ontworpen voor kinderen van 9 tot 14 jaar.

Even geen scherm en geen controllers, maar echte beweging en teamwork. Sportnite biedt kinderen de kans om hun favoriete game in levenden lijve te ervaren en actief deel te nemen aan een uniek sportavontuur. Dit evenement is de perfecte gelegenheid voor jongens en meisjes om samen met hun vriendjes en vriendinnetjes een dag vol plezier en beweging te beleven. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Drie leeftijdsblokken

Het evenement is opgedeeld in drie blokken, elk gericht op een specifieke leeftijdsgroep.

Blok 1 vindt plaats van 09:00 uur tot 10:30 uur en is bedoeld voor alle deelnemers van 9 en 10 jaar. Vervolgens is blok 2, van 11:00 uur tot 12:30 uur, voor deelnemers van 11 en 12 jaar. Blok 3, van 13:00 uur tot 14:30 uur, is gereserveerd voor de oudere kinderen van 13 en 14 jaar.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden? Dat kan via Noord-Holland Actief. De kosten voor deelname zijn €2 per persoon. Voor meer informatie, neem contact op met Iris Hoekenga via ihoekenga@teamsportservice.nl. De Sportzaal Waldervaart Schagen is gevestigd aan de Merelstraat 38 in Schagen.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl