6°C
Overcast clouds

Fietscheck en quiz met mooie prijzen op de Fiets- en Ontdekdag van Team Sportservice

Een mooie toertocht van zo’n 25 kilometer met hier en daar een koffiestop, een interessante presentatie, een check-up voor je fiets of e-bike en een quiz met allerlei prijzen. Dat is in het kort wat deelnemers aan de tweede Fiets- en Ontdekdag kunnen verwachten. De fietstocht die Team Sportservice organiseert is donderdag 7 oktober.

Er gaan in totaal vier groepen van start. Om 12.30 uur de eerste groep vanaf het kantoor van Team Sportservice aan de Zuiderweg. Eerst natuurlijk een kop koffie. En een fietscheck, zodat je zeker weet dat je veilig op pad kunt. Om vervolgens gang te maken richting het centrum van Schagen.

Op naar de golfbaan

Daarna is het doortrappen richting Sint Maarten waar de Fietsersbond bij de Sint Boys een presentatie geeft en in een quiz allerlei prijzen verdeelt. Op de pedalen verder naar golfbaan Dirkshorn voor een stop met koffie en een kijkje op de baan.

Terug bij het kantoor van Team Sportservice wacht daar Paul de Betue van de gelijknamige zorgoutlet. Freek de Kort van Team Sportservice: “Hij laat een aantal bijzondere modellen zien. Dan kun je denken aan een duofiets of een driewielfiets. Iedereen die dat wil kan de fietsen uitproberen.”

Project Doortrappen

De Fiets- en Ontdekdagen zijn onderdeel van het project Doortrappen. “Dat project wil ouderen leren over, bewuster maken van en nog meer plezier beleven aan fietsen. Wij geven invulling aan Doortrappen voor de gemeente Den Helder, Schagen en Hollands Kroon. De fietsdagen die we organiseren zijn echt een paar dagen voor ouderen vanaf 55 jaar die nog graag fietsen en misschien wel meer willen leren over fietsen”, licht buurtsportcoach Freek toe.

Aanmelden via noordhollandactief.nl

Deelname aan de Fiets- en Ontdekdagen is €2,50. De eerste start is om 12.30 uur, daarna vertrekt er elk half uur een nieuwe groep. Inschrijven voor een van de groepen kan via noordhollandactief.nl: https://bit.ly/39Lej5L. Maar aanmelden via mail kan ook. Stuur deze naar Freek de Kort via fdekort@teamsportservice.nl. Meer weten? Bel het kantoor van Team Sportservice op 0224-214774.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl