13°C
Drizzle

Fiets mee tijdens de Fiets- en Ontdekdag in Den Helder

Tijdens de komende Fiets- en Ontdekdag, die Team Sportservice donderdag 5 oktober organiseert, staat een Doortraproute in de planning. De route voert ditmaal door de gemeente Den Helder. Fiets mee en geniet, samen met anderen, van de natuur in de omgeving en de interessante en ontspannen tussenstops.

De route van donderdag 5 oktober start aan het begin van de middag bij de Helderse Vallei. De tocht voert de deelnemers onder andere langs Julianadorp en de uitgestrekte duinen. Het wordt genieten van de gezonde zeelucht en de mooie vergezichten. Daarnaast zijn er diverse tussenstops, waar onder andere een eigen smoothie kan worden gemaakt op de Smoothiebike. Ook de veiligheid en diverse tips voor het fietsen staan weer centraal tijdens de tocht. Voor elk wat wils deze dag!

De Fiets- en Ontdekdag belooft een mooie en afwisselende dag te worden, met vele leuke activiteiten. Wie mee wil fietsen, kan zich nu al aanmelden.

Aanmelden
Aanmelden doe je eenvoudig door een mail te sturen naar ahaarsma@teamsportservice.nl. Bellen kan ook, via 088 – 20 373 50. Kosten: €1, 50 per persoon. Met een Omringpas krijg je 20% korting.

Project Doortrappen
De Fiets- en Ontdekdagen zijn onderdeel van het project Doortrappen. “Dat project wil ouderen bewuster maken van en nog meer plezier laten beleven aan fietsen. Wij geven invulling aan Doortrappen voor de gemeenten in de Noordkop. De Fiets- en Ontdekdagen die we organiseren, zijn fijne dagen voor ouderen vanaf 55 jaar die nog graag fietsen en misschien wel meer willen leren over fietsen”, licht buurtsportcoach André Haarsma toe.

Voor meer informatie kunt u gaan naar jouw.teamsportservice.nl/noordkop/doortrappen-tot-je-100e  

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl