0°C

Fiets de nieuwe Doortraproute Schagen

Een mooie toertocht van zo’n 25 kilometer, een interessante quiz en een korte fietscheck voor je fiets of e-bike. Dat is in het kort wat deelnemers aan de derde Fiets- en Ontdekdag van Team Sportservice deze donderdag 13 juli kunnen verwachten.

Een nieuwe Doortraproute is gemaakt, een prachtige route door stad en land, waarbij het volop genieten is van het moois dat de natuur ons biedt. Het wordt een middag lekker gezond bewegen op de fiets, gezellig samen met een groep fietsliefhebbers.

Fietscheck
Deelnemers zijn welkom om 13.00 uur bij ijsclub Sis in Warmenhuizen, waar ze een kopje koffie en/of thee drinken. Onderweg staat Bike Totaal Boersen klaar voor een korte fietscheck. Onderweg is er tijd voor een informatieve stop, inclusief gezonde smoothie met de smoothiebike. Meedoen met deze Fiets- en ontdekdag betekent: nieuwe mensen leren kennen en genieten van een heerlijk dagje op de fiets. Rond 16.30 uur is iedereen weer terug bij het startpunt.

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar fdekort@teamsportservice.nl. Kosten: 1,50 per persoon. Met een Omringpas krijg je 20 procent korting.

Project Doortrappen
De Fiets- en Ontdekdagen zijn onderdeel van het project Doortrappen. “Dat project wil ouderen bewuster maken van en nog meer plezier laten beleven aan fietsen. Wij geven invulling aan Doortrappen voor de gemeenten in de Noordkop. De Fiets- en Ontdekdagen die we organiseren, zijn fijne dagen voor ouderen vanaf 55 jaar die nog graag fietsen en misschien wel meer willen leren over fietsen,” licht buurtsportcoach Freek de Kort toe.

Meer weten? Bel het kantoor van Team Sportservice: 088 – 20 373 50.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl