7°C
Broken clouds

Eerste nationale driebandentitel voor Nick Dudink

Nick Dudink uit Blokker heeft in het Gelderse Rumpt zijn eerste Nederlandse titel in het driebanden behaald. In deze junioren finale op de kleine tafel waren helaas maar 5 deelnemers, en de sterkte van de deelnemers liep nogal sterk uitéén.

De 3 bovenaan geëindigde spelers speelden met een gemiddelde van rond de 1 gemiddeld, terwijl de 2 laagst geëindigde spelers daar ver vandaan bleven. Maakt niettemin uit dat Nick kan terug kijken op een zeer sterk kampioenschap waar hij alle partijen in winst wist om te zetten en met een algemeen gemiddelde van 1.162 zou hij in de tegelijkertijd gespeelde nationale finale extra klasse driebanden klein bij de senioren ook mee gedaan hebben om de prijzen.

Bij het WK voor junioren een paar weken geleden in Heerhugowaard plaatste Nick zich bij de laatste 16 en ging daarin onderuit tegen de zeer sterke Koreaan Park. Ondanks dat verlies een verdienstelijk optreden op dat wereldniveau onder het toeziend oog van veel familie, vrienden en bekenden, waarbij ook de nodige ervaring werd opgedaan.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl