0°C

Dubbel sportplezier in Schagen: Peuter Run en Scholierenveldloop TAS’82

Scholierenveldloop

Op woensdag 13 maart organiseert Team Sportservice Noordkop, in samenwerking met atletiekvereniging TAS´82, de nieuwste editie van de Scholierenveldloop op de atletiekbaan van TAS´82 in Schagen. Dit jaar staat in het teken van het jongste kind, met een speciale focus op kinderen van 2 tot 4 jaar. Er is namelijk een bijzondere ochtend gepland waarbij zij de kans krijgen om deel te nemen aan een gave run.

Om 10:00 uur heten we de kleinsten welkom op de atletiekbaan, waar ze om 10:10 uur starten met een gezamenlijke warming-up. Om 10:20 uur klinkt het startschot en gaan de kleintjes met hun eigen loopfietsjes of rennend het parcours van 400 meter af, natuurlijk onder luid gejuich van het publiek. Het is een mooie gelegenheid voor ouders en verzorgers om hun peuters te zien stralen en te genieten van hun eerste stappen op de atletiekbaan. Deze leuke en sportieve activiteit staat dan ook garant voor plezier en gezelligheid, zowel voor de jonge deelnemers als hun families.

De Scholierenveldloop

Om 14:30 uur start de reguliere Scholierenveldloop, welke bedoeld is voor kinderen uit groep 1 t/m 8. De leerlingen uit groepen 1 en 2 rennen een afstand van 500 meter, en de leerlingen uit groep 3 t/m 8 rennen 1000 meter. Daarnaast krijgen ze de mogelijkheid om met een stempelkaart langs vier gave atletiekonderdelen te gaan. Met een volle stempelkaart kunnen ze een leuk aandenken verdienen. De inschrijving voor de Scholierenveldloop verliep via de scholen.  

Inschrijven ochtend voor het jonge kind

Inschrijving voor de ochtend voor het jonge kind (0-4 jaar) verloopt via mbarten@teamsportservice.nl en kan tot 27 februari a.s. We verwelkomen zowel individuele deelnemers als groepen vanuit kinderopvangorganisatie. Zien we je daar?

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl