0°C

Doortrappen West-Friesland: Fietsroutes in Wognum en Hoorn

Het Doortrapteam van Team Sportservice West-Friesland en Team Sport Hoorn heeft in samenwerking met de Hoornse Ren en Tour Club mooie fietsroutes ontwikkeld van ongeveer 25 km voor senioren.  De fietsroutes gaan door Wognum, Hoorn en de omgeving van Hoorn.

Eerder werd er een oproep gedaan om Doortraproutes te testen, onder andere in Wognum. Hier is massaal op gereageerd door senioren uit de regio. Veel fietsliefhebbers uit heel West-Friesland hebben de route getest en de formulieren ingevuld. Hierdoor zijn de nodige aanpassingen gedaan waardoor de route net even veiliger en leuker is geworden.

Route
De route gaat langs mooie landschappen, groene lintdorpen en leuke plaatsen om af te stappen en te verkennen. Onderweg kom je onder andere langs de dorpen Abbekerk, Lambertschaag, De Weere, maar ook andere dorpen worden bezocht. Binnenkort komt de route op de website van Team Sportservice en de fietsersbond. Daarna volgt een fietsroute in omgeving Hoogkarspel.

Hoorn
In Hoorn zijn ook mooie routes uitgezet door Team Sport Hoorn en HRTC. Deze routes zijn op vrijdagochtenden 16, 23, 30 juni en 7 juli te fietsen onder begeleiding van bekwame instructeurs. Zij zorgen voor een aangepast tempo, veilig samen fietsen, allerlei tips en leuke afstapmomenten. Aanmelden en meer info voor de routes in Hoorn kan via hoornbeweegt.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl