6°C
Overcast clouds

Door Trimgroep is Valken méér dan voetbal en handbal

Bij sportvereniging De Valken in Hem denkt iedereen aan voetbal en handbal. Met beide sporten weet De Valken zich goed te profileren en veruit de meeste leden zijn met een bal actief. Maar De Valken is meer dan dat. Sinds vele jaren kent De Valken ook een trimgroep. De trimgroep bestaat uit circa 15 leden die op de grasvelden van De Valken op maandagavond van half 8 tot half 9 een loopprogramma afwikkelen.

Deelname aan de trimgroep staat voor iedereen open en is heel laagdrempelig: jong en oud, man en vrouw, gevorderd of beginnend. En het maakt ook niet uit of je heel fanatiek bent of meer recreatief wilt lopen, want het loopprogramma wordt door iedereen in eigen tempo afgewerkt. De af te werken loopjes variëren van week tot week. Met uiteraard een verantwoorde warming up en nuttige cooling down. En ondertussen is er tijd voor een gezellig praatje, want het sociale aspect is net zo belangrijk als het sportieve.

De training staat onder leiding van Heleen Wildoer. Deze nog jonge trainster, zelf een meer dan verdienstelijk atlete, staat alweer twee seizoenen voor de groep. Heleen Wildoer volgde Cees Meijer op, ook zo’n vermaarde atleet uit de regio. In het verleden was onder andere ook loopfanaat Dirk Rood trainer van de trimgroep bij De Valken, dus aan kwaliteit in het trainerscorps geen gebrek.

Na een korte vakantieperiode begint de trimgroep eind augustus weer. Dat is net voor de Hemmer Omloop dat de meeste deelnemers een leuk evenement vinden om aan deel te nemen.

Hoewel de trimgroep trouwe deelnemers kent, zou het leuk zijn als er andere mensen bij aansluiten. Het staat vrij om kosteloos een aantal keren mee te lopen en op die manier vrijblijvend te ontdekken hoe leuk het is om op deze manier sportief en gezellig bezig te zijn.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl