14°C
Clear sky

De Sport Experience: leer via clinics welke sport bij jou past

Een robbertje rugby, tikken tegen de bal met tennis, hollen met hockey en trucjes leren met een voetbal. Dat is allemaal mogelijk tijdens de Sport Experience vrijdag 22 september, die Team Sportservice bij Sportpark de Linie organiseert samen met verschillende sportverenigingen.

Tussen 15.00 en 18.00 uur kunnen kinderen, die op de basisschool zitten, meedoen met de clinics die de verenigingen aanbieden. Een mooie kans om kennis te maken met allerlei sporten en te kijken of het iets voor je is. Ouders en andere geïnteresseerden zijn natuurlijk ook welkom om informatie bij de verschillende verenigingen op te halen.

Tim de Tijger
De mascotte van Team Sportservice, Tim de Tijger, is er ook bij. Hij wil de kinderen graag ontmoeten en samen met hen de verschillende sporten uitproberen. Ook houdt hij ervan op de foto te gaan met zijn actieve vrienden.

Vrije inloop
Voor de Sport Experience is het niet nodig je aan te melden, er is vrije inloop. Iedereen kan zo meedoen of langs de kant meekijken. De JOGG-regisseur van Team Sportservice, Jessica Glasbergen, is er ook bij om mee te denken met de verenigingen en ouders hoe je gezondere keuzes kan maken bij het sporten.

Op weg helpen
Natuurlijk heeft Den Helder meer sportverenigingen, dus mocht je in een andere sport geïnteresseerd zijn, kom dan ook. De buurtsportcoaches van Team Sportservice weten welke verenigingen in Den Helder zijn en helpen met plezier iedereen op weg naar een gewenste sportvereniging in de buurt.

Kom voor een gezellige middag naar de Sport Experience, volg de clinics en kijk welke sport bij jou past!

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met de Team Sportservice buurtsportcoach Freek de Kort via e-mail fdekort@teamsportservice.nl. Of bel 088 – 20 373 50.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl