15°C
Few clouds

De Blokkers en trainer Jamal Yahiaoui verlengen contract

Voetbalvereniging De Blokkers en hoofdtrainer Jamal Yahiaoui hebben gezamenlijk besloten om het contract met Jamal nog een seizoen te verlengen. Hierdoor zal Jamal ook volgend seizoen hoofdtrainer van Blokkers 1 op zondag zijn.

Joeri Hommersen (voorzitter De Blokkers): “Het afgelopen, afgebroken seizoen heeft Jamal na een moeizame start de boel goed op de rit gekregen. Begin dit seizoen zagen we deze stijgende lijn terug in de resultaten en de voorlopige topklassering. We weten allemaal nog niet hoe de rest van het seizoen gaat verlopen, maar we kijken er allemaal naar uit hoe Blokkers 1 weer wedstrijden kan gaan spelen.”

Jamal Yahiaoui: “Ik heb het naar mijn zin bij De Blokkers. We waren goed op weg in zowel de competitie als in de beker. Hopelijk kunnen we dit seizoen alsnog vervolgen. Het feit dat de voltallige spelersgroep heeft aangegeven ook door te willen geeft aan dat we de zaken bij De Blokkers goed op de rit hebben. Er gebeurt weer wat en de sfeer is prima! Daarom was het niet moeilijk om mijn contract te verlengen.”

Over de Blokkers

v.v de Blokkers is een voetbalvereniging uit Blokker (gemeente Hoorn). De club is opgericht op 6 november 1930 en viert daarmee het 90 jarig jubileum dit seizoen. Met meer dan 550 leden is het 1 van de grotere clubs van West-Friesland. De Blokkers biedt voor zowel heren, jongens en meisjes op hun eigen niveau voetbal aan.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl