0°C

Column Team Sportservice West-Friesland: actieve zomer van skeelerclinics tot fietstochten

WFK Column - Manon

Drechterland – Afgelopen juni was de Week voor de Gezonde Jeugd. Tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd viel ook de Nationale Buitenspeeldag. Ook in Drechterland hebben we iets georganiseerd om kinderen meer te laten buiten spelen. Zo was er in Hoogkarspel op de ijsbaan een skeelerclinic voor alle kinderen uit gemeente Drechterland. Wat deden de kinderen het goed!

Naast dat ik me inzet voor de jeugd, zet ik me ook in voor de jongeren en de ouderen in de gemeente. Zo worden er in de zomervakantie verschillende activiteiten georganiseerd.

Voor de senioren zijn er verschillende fietstochten door heel West-Friesland! Er zijn 9 verschillende fietsroutes die samen met een begeleider worden afgelegd. Op de website van Team Sportservice is te vinden waar de route begint en op welke datum en tijdstip deze is.

Voor de jeugd wordt er op woensdag 21 augustus een sport & spelochtend georganiseerd bij dorpshuis de Dregt in Schellinkhout. Deze beweegspellen zijn van 4 t/m 12 jaar.

Voor de jongeren wordt er een sporttoernooi georganiseerd. Woensdag 21 augustus zal er op het oude voetbalveld van Schellinkhout een sporttoernooi georganiseerd, denk aan sporten zoals bijvoorbeeld voetbal en volleybal. Super tof om met je vrienden te doen!

Sportieve groet,
Manon Stienstra
Buurtsportcoach Drechterland

Team Sportservice West-Friesland
Telefoon: 0229-287700
mstienstra@teamsportservice.nl
www.teamsportservice.nl/westfriesland        

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl