0°C

Column Team Sportservice West-Friesland (Stedebroec)

Beste lezer,

Vele van jullie zullen in de week van 17 maart een bezoekje hebben gebracht aan één van de gymzalen in Stede Broec. Niet om te gymmen maar om te stemmen. Met de basisschool de Uilenburcht week ik uit naar de handbalvelden van Excelsior 53’. Niet geheel per toeval want vanuit de handbalbond kon ik een clinic aanvragen voor deze week. Met hun concept “gooi jij de bal door” laten zij kinderen kennismaken met handbal. Ken jij een gymdocent die hier ook gebruik van wilt maken, via www.handbal.nl/gooijijdebaldoor/ kunnen zij ook gratis een clinic boeken.

Vanuit mijn rol als gebiedsverantwoordelijke van de gemeente Stede Broec investeer ik de komende periode in het leggen van nieuwe contacten en het intensiveren van bestaande contacten. Bijvoorbeeld met mensen van vluchtelingenwerk, fysio/ergotherapie, kinderdagverblijven en jeugdorganisaties. Het doel van deze gesprekken is om mijn netwerk te vergroten zodat wij in de toekomst nog meer mensen kunnen ondersteunen als het gaat om sport en bewegen.

Tot slot zijn we met de kerngroep van het Maatschappelijk Sportakkoord bij elkaar gekomen om te kijken naar de mogelijkheden die geboden zijn door de Vereniging voor Sport en Gemeente (VSG). Voor de gemeente Stede Broec is het budget van het maatschappelijk sportakkoord flink verruimd.  Een enorme kans om een boost te geven aan het sportaanbod in onze gemeente. Binnenkort komt daar vanuit de kerngroep en Team Sportservice meer informatie over via de digitale kanalen. Mocht jij iets willen bieden aan sportend Stede Broec en heb jij daar een financiële ondersteuning bij nodig om dit op te zetten? Neem dan contact met mij op: bdehaas@teamsportservice.nl  

Sportieve groet,

Bart de Haas
Buurtsportcoach Stede Broec
Team Sportservice West-Friesland

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl