6°C
Broken clouds

Column Team Sportservice West-Friesland (Stedebroec)

Beste lezer,

Inmiddels zijn we alweer een maand aan het werk na de zomervakantie. Tijdens deze weken houd ik mij bezig met het vullen van het ‘schooljaar’.  Welke projecten willen we nogmaals doen, wie willen we daarmee bereiken en waar liggen kansen ten opzichte van vorig jaar.

Een van de eerste projecten zijn activiteiten tijdens de herfstvakantie. Inmiddels hebben we een vol programma waarbij het aanbod varieert van zaalvoetbal tot een knutselmiddag. Binnenkort ontvangen de kinderen een flyer mee vanuit school. Doen jullie ook mee!?

Naast de activiteitenweek is er nog veel meer te doen voor kinderen. In het Streekhof is zaterdag 2 oktober tussen 11:00 en 16:00 de verenigingsdag. Allerlei clubs laten hun sport zien, even meedoen zou er zomaar kunnen inzitten.

Atletiekvereniging SAV organiseert weer hun scholierenveldloop. Woensdag 5 oktober kunnen de kinderen zichzelf weer tegenover elkaar bewijzen wie de snelste is. Maar meedoen voor de lol is net zo mooi! De kinderen hebben via school een inschrijfformulier gekregen. Vraag bij school na als je deze niet hebt ontvangen van uw zoon/dochter.

De scholen waar ik dit jaar de gymles verzorg zijn de Gideonschool en de Willibrordusschool. Daarnaast geef ik nog twee klassen van de Molenwiek les en de nieuwkomers van ’t Palet. Dat bekende een hoop nieuwe gezichten. Ik heb er weer veel zin in!

Tot slot wil ik iedereen succes wensen die zich heeft ingeschreven voor de IronMan en IronKids, Jullie zijn geweldig!

Sportieve groet,

Bart de Haas
Buurtsportcoach Stede Broec
Team Sportservice West-Friesland

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl